Els 'Batecs' del TEDxTarragona celebren el cinquè aniversari al Palau de Congressos

Publicat dijous 16 de Maig de 2019 12:34
  • Laura Casas
  • Tarragona Ràdio

El TEDxTarragona 'Batecs’ puja a l’escenari del Palau de Congressos aquest dissabte 18 de maig. Enguany, amb motiu de la celebració del 5è aniversari, té lloc en dissabte i inclou activitats com tallers i trobades networking al matí, que s’afegeixen a les característiques xerrades que es duran a terme a la tarda.
El lema central d’aquest any, sobre el que gira l’esdeveniment tarragoní, és ‘Batecs’. Tal com explica el responsable de l’equip organitzador, Agustí López, l’objectiu és compartir idees que val la pena difondre amb persones que aportaran noves visions a la comunitat. López ha assegurat que aquesta cinquena edició del TDEX és un punt d’inflecció que servirà per donar-li encara més embranzida.
El Seminari serà l’espai de les activitats del matí, on oradors i artistes que han participat en edicions anteriors oferiran deu tallers simultanis.
A la tarda, a partir de les quatre de la tarda, al Palau de Congressos serà el torn de les xerrades TED. Pujaran a l’escenari, entre d’altres, el periodista tarragoní Lluís Miquel Hurtado, l'investigador Ramon Gras o l'advocada i professora de Dret Constitucional Neus Oliveras.
En aquesta edició es proposen superar l’aforament de l’any anterior, que va arribar a les 600 persones.