Els càmpings de Tarragona ofereixen 200 estades al personal sanitari en agraïment al treball davant la covid-19

Publicat dimecres 01 de Abril de 2020 09:54
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Els càmpings de Tarragona ofereixen 200 estades al personal sanitari en agraïment al comportament exemplar davant la pandèmia de la covid-19. Es tracta d’una campanya que sota el nom ‘Dales Un Aplauso’ @dalesunaplauso ha impulsat la Confederació de Càmpings del Mediterrani. En total s’ofereixen un miler d’ estades d'una setmana als càmpings de l'àrea mediterrània, des del nord de Catalunya fins a Alacant. La Confederació està integrada per les associacions de càmpings de Girona, Tarragona, Lleida, Castelló, València, Alacant i els Càmpings de Muntanya.

 El mecanisme per optar a aquestes mini-vacances consisteix en inscriure’s a la web www.dalesunaplauso.com per participar en un sorteig davant de notari. La presidenta de la Confederació, Àngels Ferré, ha explicat que el projecte neix de l’afecte i el respecte de tots els propietaris, empleats i clients per reconèixer la feina dels que s'estan arriscant en primera línia. 

Les estades estan previstes per a les primeres quinzenes de juliol i de setembre. A més, la Confederació ha escollit deu històries solidàries que seran premiades amb una setmana als càmpings. Són històries de voluntaris en residències, de gent que fa la compra als avis i àvies que