Escolta el missatge del vestidor del Nàstic

Els capitans del Nàstic demanen ajuda per guanyar la batalla de la permanència

Publicat dimarts 15 de Maig de 2018 13:55
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

Xavi Molina, Sergio Tejera, Manu Barreiro i Juan Muñiz fan una crida a l'afició, realitzen autocrítica i demanen un Nou Estadi que superi la barrera d'11.000 espectadors

 

El vestidor del Nàstic ha llançat un missatge a l'afició aquest migdia. Després d'un dilluns on l'arribada de José Antonio Gordillo a la banqueta va eclipsar tota la informació nastiquera del dia, després del primer entrenament del nou tècnic grana han estat els capitans de l'equip aquells que han volgut enviar un missatge a l'entorn. Una crida a la unitat en paraules de Xavi Molina per intentar aconseguir el repte de la permanència que sembla haver-se allunyat quan semblava tenir-se a tocar: «En nom dels 31 que diàriament estem junts dins del vestidor volem transmetre que no ens agrada la situació actual, entenem l'afició, sentim molt l'actual situació però ens sentim forts. L'any passat ho vam aconseguir i era més difícil però no ho vam fer sols. Ho vam aconseguir entre tots: aficionats, cos tècnic, directiva i aquells que estàvem sobre la gespa. És el moment de tornar a fer».

 

El de la Canonja ha demanat que dissabte davant la Cultural Leonesa es vegi una gran assistència al Nou Estadi: «Ens agradaria veure el camp com el dia del Girona i l'UCAM, va ser una injecció de moral des de primer moment». En altres paraules, la plantilla desitja veure més d'11.000 espectadors al coliseu grana. Molina ha volgut deixar clar que tot el vestidor està compromès i ningú pensa en el seu futur independentment d'allò que li succeeixi al Nàstic: «Sí, qui no ho estigui, que ho digui. Qui no estigui al 100%, no passarà res. Tots som grans, si jo estic pensant en una altra cosa, he de ser honrat i dir-ho». El dorsal quatre dels tarragonins ha rematat les seves paraules assegurant que no havien perdut la confiança en Nano però «els resultats condemnen, els màxims responsables som nosaltres i no podem fer una altra cosa que capgirar això».