Els carrers de Tarragona s’omplen de cartells amb imatges del confinament

Publicat dijous 27 de Agost de 2020 12:28
  • Cultura
  • Laura Tarsà

Els carrers de Tarragona s’omplen de cartells amb imatges del confinament. Es tracta d’un projecte liderat per l’associació cultural Resistencia Bandera Negra i és una exposició fotogràfica que retrata les vivències del confinament des del punt de vista de persones d’arreu del món.

El projecte era una crida col·lectiva per incentivar els veïns de Tarragona a formar-ne part, però gràcies al ressò d’Instagram la iniciativa va arribar a tot el país i els participants van arribar a estendre’s fins i tot a nivell mundial. L’objectiu del projecte és reflectir la realitat d’un moment inèdit de l’actualitat, mostrant el context en què es troben els diferents participants.

Un dels membres de Bandera Negra, Andreu Cruz, ha explicat a Tarragona Ràdio que aquesta exposició itinerant ha tingut molt bona rebuda, però que s’està buscant un recinte per, de cara al desembre, poder exposar les fotografies en cobert.

Aquest projecte fotogràfic tenia una única premissa: que la fotografia fos en blanc i negre. Andreu Cruz ha afirmat que ha sigut molt difícil escollir les 50 fotografies guanyadores, ja que en van rebre més de 500. Aquestes seleccionades són les que s’han imprès i s’han exposat al voltant de la plaça de Corsini.

L’exposició es pot veure des del passat 18 d’agost per diferents carrers de la ciutat. Per a més informació, es pot visitar el perfil d’Instagram @instacovid.bn