Els casals d'estiu municipals es tanquen a ritme de circ

Publicat dijous 25 de Juliol de 2019 11:43
  • Laura Casas

De la mà de la Cia. Passabarret, aquest dijous s’ha posat el punt i final als casals d’estiu municipals. Impulsats per l’Ajuntament de Tarragona, i gestionats per la Fundació Pere Tarrés, prop de 400 nens i nenes han pres part en els 7 casals organitzats i que van arrencar el passat 25 de juny.

La festa de cloenda ha estat protagonitzada per l’espectacle de circ participatiu “Rodolfo i Ria”, a la plaça Verdaguer.

Els infants s’ho han passat d’allò més bé i també els monitors, que destaquen els bons resultats dels casals d’estiu. Ho explica l’Antonio i el Miquel Àngel, directors dels que s’han fet a Torreforta i a Campclar, respectivament.

La presidenta de l’IMSS i consellera de Serveis Socials, Carla Aguilar-Cunill, ha fet una valoració positiva de la iniciativa. Diu que els nens i nenes s’ho han passat bé i també han après.

La delegada a Tarragona de la Fundació Pere Tarrés, Montse Vall, explica que s’han treballat els valors i que, enguany, s’ha posat l’accent en el món del circ.

Entre les activitats han predominat també els jocs d’aigua, una manera, a la vegada, de lluitar contra les altes temperatures.