Jordi Gaya valora l'actuació de la Diada del local de Sant Pere i Sant Pau
Pilar de sis Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Autor: Roger Felix

Pilar de sis Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Autor: Roger Felix

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau carreguen el pilar de sis per primer cop a la seva història

Publicat diumenge 01 de Juny de 2014 16:04
  • castells
  • Elena Gavaldà
  • Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau

Els del barri cooperativista han carregat aquest cap de setmana a la diada del seu local el pilar de sis. Ho han fet després d’una magnifica actuació on han descarregat castells de set i mig. Actuació que aconsegueix posicionar-se com la millor de la història dels verds. 

 

En primera ronda descarregaven el cinc de set, que van estrenar fa dues setmanes. El quatre de set amb l’agulla l’han triat per encetar la segona ronda i en tercera s’han decidit pel tres de set amb el pilar. Dues estructures amb les que escalfaven motors per la ronda de pilars.

 

Els intents desmuntats de la Joves de Valls i la caiguda dels Xics Caleros qui acompanyaven als verds en aquesta diada, han posat a prova els nervis de la colla tarragonina. La carregada del pilar de sis ha estat suau i ferma, però amb l’esclat de l’aleta, la pressió ha fet desestabilitzar l’estructura i finalment ha cedit quan l’enxaneta ja sortia.

 

El cap de colla dels de la camisa verda, Jordi Gaya, es mostrava orgullós de la feina que a principis de juny ja ha fet la seva colla. Gaya no descarta tornar a intentar el pilar a Sant Joan o fins i tot abans.

 

Amb els deures fets i quasi tota la gama de castells de set i mig, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau viuen un moment molt dolç que els permet treballar a fons estructures com el dos de set o el tan anhelat quatre de vuit.

 

Foto: Roger Felix