Els Centres Cívics de Tarragona ofereixen 120 activitats per la programació hivern primavera 2020

Publicat dimarts 14 de Gener de 2020 13:21
  • centres cívics
  • Cristina Serrano

Els Centres Cívics de Tarragona oferiran 120 activitats en la temporada d’hivern primavera, una quarantena d’elles són noves i generaran més de 1.600 places. Amb una inversió d’uns 54.000 euros, els tallers es realitzaran als sis equipaments municipals distribuïts per la ciutat: Bonavista, Llevant, la Part Alta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Torreforta. Els darrers anys l’ocupació d’aquesta programació ha estat d’un 76%.

La consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill, destaca que les activitats segueixen una línia feminista, de respecte als animals i del medi ambient.

Un dels altres plats forts és la proposta de salut i benestar amb l’activitat +que zumba, on s’ofereix aquest ball a persones amb diversitat funcional, o un curs d’educació emocional a través de la literatura infantil i juvenil. També s’incrementa l’oferta gratuïta amb les Aules de dinamització informàtica.

Enguany, el disseny gràfic de la programació ha anat de la mà de Far Cooperatiu, a través d’un curs a la Fundació Topromi. Es va fer mitjançant un taller creatiu utilitzant formes de diferents colors. La imatge representa a les persones, ja que aquestes són les que fan del Centre Cívic un espai de tots i per a tots.

Les inscripcions als cursos d’hivern primavera començaran el 20 de gener i es podran fer a través de la pàgina web www.tarragona.cat/centrescivics.