Els clubs de Tarragona es volen moure per tal de poder jugar a les instal·lacions

Publicat dimarts 22 de Setembre de 2020 08:41
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


Vlado Stevovski (Entrenador SPSP)

Luis García (President Cultural Torreforta)

Pel moment es permet entrenar però en cap la celebració de partits.

Fins ara únicament Nàstic i CBT i de forma excepcional han pogut jugar com locals.

Els primers en amistosos, l’ altre amb un enfrontament de Lliga Catalana ambdós casos a porta tanada i davant grans mesures de seguretat.

des de la posició d’ entrenador , Vlado Stevoski s’ ha mostrat molt contundent alhora de reclamar que es pugui jugar al pavelló i no s’hagin de buscar la vida amb rivals per jugar amistosos fora.

Recorda que el Vòlei no es un esport de contacte . Dissabte en els partits que van jugar no hi va haver cap tipus de interacció amb els jugadors rivals.

Apunta a més que el triangular tot i que amb un número reduït va ser amb public.

Un altre dels clubs que estan pendents que que passara amb l'ús de les instal·lacions, és el club deportiu Cultural Torreforta que té marcat al calendari jugar el Memorial Roqué diumenge 27, com és habitual una setmana abans de que es doni el tret de sortida a la lliga, el president del club de ponent diu que esperen resposta de l’Ajuntament per si es tira endavant amb el torneig o el s'han de anul·lar

Cap dels equips de futbol més modest han tingut fins ara partits a casa, s’han limitat a entrenar tant amb els equips amateur com futbol base.