Els concerts de Barraques i la representació de la Moixiganga arriben aquesta vigília de Santa Tecla

Publicat dimarts 22 de Setembre de 2020 12:01
  • Miguel González
  • Santa Tecla
  • Tarragona Ràdio

Els concerts de l'espai Barraques arriben aquest dimarts, vigília de Santa Tecla, reubicats enguany al Teatre Auditori del Camp de Mart per la pandèmia de COVID-19.

La realitat sanitària ha obligat a transformar la proposta del col·lectiu Barraques i els ha obligat a abandonar l'espai ahbitual del passeig de les Palmeres. Enguany aposten per unes barraques d’un sol dia i amb dos formats ben diferenciats. A  les set de la tarda, El Artriste i The Feos Experience posaran el punt inicial a l'edició d'aquest 2020.
Els concerts seguiran a dos quarts de deu del vespre amb les propostes dels Vergüenza Ajena i Les Ketekalles per viure una vigília que enguany es veu obligada a prescindir de les habituals revetlles. En una entrevista al Ja Tardes, Sergi Fèlix, un dels components dels Vergüenza Ajena, avançava que serà un concert especial amb format més reduït en el qual no hi participarà tota la banda.

Hi haurà música però, aquest dimarts, també a l'espai La Palmera de la Plaça imperial Tàrraco. Els grups Los Glosters i Los Doctores tocaran en un concert a partir de les set de la tarda.

El seguici no renuncia del tot a la festa i la Moixiganga oferirà dos passis, a un quart de nou i a un quart d'onze de la nit, de la representació completa i continuada de les figures plàstiques o misteris acompanyats per les atxes i el grup de gralles So Nat.
Serà al claustre de Sant Pau del Seminari de la ciutat.
La presidenta de La Moixiganga, Noemí Sans, ha explicat a la Ràdio de les Festes que han decidit mantenir la tradicional representacio´del dia 22 en un lloc que s'ajusta al contingut i les necessitats.
A les dotze del migdia, els Tocs de Vigília de les campanes s'han deixat sentir des de la Catedral per anunciar la vigília de la festa major de Tarragona més atípica dels darrers anys. No hi haurà enguany entrada de músics, ni la tradicional cercavila on sortien en ple dels elements del seguici popular. Els diferents versots i els parlaments dels balls parlats s'emetran, enregistrats, per Tarragona Ràdio a partir d'aquest dimarts a la tarda.