Els conservatoris de la Diputació ofereixen tres grans concerts gratuïts per obrir el 2019

Publicat dijous 10 de Gener de 2019 10:46
  • Tarragona Ràdio

Els conservatoris de la Diputació enceten el 2019 amb tres grans concerts gratuïts i oberts al públic a Reus, Tarragona i Tortosa. Aquest diumenge13 de gener el Teatre Tarragona serà la seu d’una de les actuacions que comptarà amb la participació de 150 alumnes de Grau Professional i dels Cors. Començarà a les 18.30h i serà lliure i gratuït, tot i que s'hauran de recollir prèviament les invitacions a la seu del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona (al carrer Cavallers, 10). El concert forma part del programa d'actes de la 2a Setmana d'Activitats que celebra el centre entre el 8 i el 13 de gener i que ha permès gaudir als alumnes de més d'una trentena d'activitats, tallers i concerts.

El mateix diumenge 13 de gener, també a les 18.30 hores, a l'Auditori Higini Anglès de Reus tindrà lloc el concert de l'Orquestra de Grau Professional del Conservatori de la Diputació a Reus. Els alumnes actuaran amb el Conjunt ATRIA, especialitzat en música barroca i amb qui treballaran i assajaran un repertori durant tot el cap de setmana. L'entrada al concert també serà lliure.

El dimarts 15 de gener serà el torn de les Bandes d'Elemental i Grau Professional de Tortosa que actuaran a l'Auditori Felip Pedrell de la capital del Baix Ebre.

L’actuació començarà a les 20h i comptarà amb la participació d’uns 120 alumnes. Serà oberta al públic i gratuïta.