Els estudiants de Campclar i Bonavista, protagonistes del Dia d'Europa a la ciutat

Publicat dimecres 08 de Maig de 2019 09:51
  • Tarragona Ràdio
  • Campclar
  • Bonavista
  • Tarragona

Tarragona celebra aquest dijous el Dia d’Europa, una diada que cada any commemora l’aniversari de l’històrica Declaració de Schuman, pronunciada a París l’any 1950, esdeveniment que es considerà l’inici de la Unió Europea actual.

La celebració a la ciutat tindrà lloc enguany durant dos dies i tindrà com a principals protagonistes els alumnes dels centres educatius de l’institut de Campclar i els de les escoles Joan XXIII i Bonavista. A més, a tots els alumnes de Primària de la ciutat se’ls farà arribar un targeta amb el lema i els valors d’Europa, amb la il·lustració que s’ha fet al Centre Cívic de Bonavista amb motiu del Dia d’Europa i dels 10 anys del Centre Europe Direct Tarragona.

A més, la comunitat educativa de Campclar descobrirà unes plaques commemoratives per remarcar que formen part del projecte Erasmus Plus i la comunitat de centres educatius europeus e-Twinning, a través de les quals estan en contacte i comparteixen projectes i intercanvis amb altres escoles i instituts de la UE.

Igualment, el Dia d’Europa també serà visible al centre de la ciutat, ja que un any més els autobusos municipals lluiran durant tota la jornada la bandera europea i s’il·luminaran de color blau els edificis del Palau Municipal i la Torre dels Vents.