Els evacuats a l'Ajuntament per una fuita de gas ja han tornar a la feina

Publicat dimarts 12 de Setembre de 2017 12:36
  • Tarragona Ràdio

Ensurt a l’ajuntament de Tarragona, on una fuita de gas a la via pública ha obligat a evacuar preventivament una part del personal.

Ha estat aquest dimarts, caps a dos quarts de dotze del matí, quan els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís. Ha estat a causa de les obres que es fan al carrer Sant Domènec. La fuita s’ha produït en la seva confluència amb el carrer Salines, on s’ha rebentat una canonada de gas, de la companyia Gas Natural.

Tècnics de la companyia han pogut pinçar la canonada afectada i procedir a reparar l’averia.

Segons els Bombers, que hi han enviat tres dotacions, s’ha evacuat preventivament sis persones d’entre els números 2 i 8 del carrer Sant Domènec. També el personal que treballava en aquesta zona de l’ajuntament de Tarragona. Tots ells sense cap afectació. El personal del consistori evacuat ha pogut tornar als seus respectius llocs de treball cap a la una del migdia.

 

Aquest mati s’ha produït un altra ensurt. Ha estat al Passeig de Sant Antoni, quan ha caigut una branca de grans dimensions en el parc dels Jardins de Sant Antoni. Per sort, ningú ha pres mal, tot i que és una zona de pas, sobretot per aquells que van a l’edifici de la Diputació o a la Part Alta.