Els fogons de MasterChef Celebrity s'encenen a Tarragona

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 12:12
  • Jocs Mediterranis
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona 2018
  • Televisión Española

Aquests dies s’està enregistrant el programa Masterchef Celebrity a Tarragona. Un equip de 100 persones han vingut a la ciutat per preparar el capítol gravat a l’amfiteatre de Tarragona i a una platja de la demarcació. Un equip de prop de 100 persones han vingut durant quatre dies per l’enregistrament del programa que s’emetrà a la tardor.

Les localitzacions escollides són l’amfiteatre, on es gravarà la presentació dels plats, i una platja, on es realitzarà el cuinat i se servirà als convidats. A l’inici del programa s’emetrà un reportatge turístic de qualitat sobre la ciutat de Tarragona.

Entre els participants s’inclouen personatges com Santiago Segura, Paz Vega, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Ona Carbonell, Maria Castro, entre altres, que cuinaran diversos plats amb productes del territori. Una vuitantena de persones provaran aquests plats i els jutges Pepe Rodríguez, Samanta Vallejo i Jordi Cruz acabaran decidint quin és el millor.

La presentadora del programa, Eva González, explica que estan molts contents de venir a Tarragona coincidint amb l’inici dels Jocs Mediterranis.

El Tarragona Film Office del Patronat de Turisme es mostren ‘molt satisfets per tenir Masterchef a Tarragona pel gran impacte promocional que aporta’. Amb aquesta gravació, Televisió Española continua amb el seu compromís de difusió i promoció dels Jocs Mediterranis.