Els hotelers de la Costa Daurada esperen una ocupació màxima del 85% per aquest pont festiu

Publicat dimarts 05 de Desembre de 2017 12:41
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

El sector turístic de la Costa Daurada preveu una ocupació bona durant aquest pont festiu. La Federació d'Empresaris de l'Hosteleria de Tarragona esperen arribar al 85% d'ocupació, del 6 al 10 de desembre. Estan convençuts que arribarà un públic familiar i de proximitat, sobretot d’origen nacional i francès, que aprofitarà l’estada a Salou, Cambrils i Vila-seca i la Pineda per conèixer bàsicament l’oferta lúdica de PortAventura, enfocada al Nadal. Dels cinc dies de festa, els més forts pel que fa a pernoctacions seran divendres, dia 8, i dissabte, dia 9. Actualment, hi ha poca oferta de places disponibles, atès que hi ha establiments tancats. Els hotels oberts de la Costa Daurada central són un 20% aproximadament dels 87 associats que hi ha en total.

Pel que fa als càmpings, les expectatives d'ocupació estan una mica per sobre de les del cap de setmana que per dimecres i dijous. Es té en compte que és un pont més orientat a les zones de muntanya, de fred i de neu, no tant de costa. En aquest sentit, ara mateix hi ha 16 càmpings oberts -7 de costa i 9 d’interior- amb més de 10.000 places disponibles. Això representa només un 15% del total.

Tot apunta que el Pont de la Puríssima serà millor que l'any passat però molt fragmentat en en dimarts i dijous els dies festius.

La previsió d’ocupació pel sector d'apartaments és del 50%. Hi ha unes 1.400 places disponibles, un nombre ínfim si tenim en compte que a la zona de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre hi ha unes 23.000 places.