Els hotelers de la Costa Daurada veuen inviables els preus del programa Imserso

Publicat dijous 29 de Agost de 2019 11:49
  • Hotels
  • Arnau Montreal
  • Tarragona Ràdio

Els hotelers de la Costa Daurada veuen inviable poder donar els serveis de la campanya Imserso després del recurs que va presentar Mundosenior al Tribunal d’Administració Central. Els hotelers consideren que amb els actuals preus tindrien pèrdues i reclamen que es pugin dels 20 euros actuals a 23 euros sense IVA, que per al pensionista significaria una habitació a 25 euros per persona.

El president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que el que plantegen no és una pujada de preus, sinó modificar les tarifes per assegurar un servei de qualitat que no tingui deutes des del primer moment.

El retard per part de l’Estat en l’adjudicació dels lots de l’Imserso, també té un cost directe en les campanyes més properes, com les d’octubre i novembre, que segons ha afirmat Roig, podrien donar-se per perdudes si no s’actua ràpidament.

L’any passat a la Costa Daurada l’Imserso va portar un total de 33.000 persones, poc menys del 5% del total de l’Estat espanyol. Un impacte del qual depenen directament, segons Roig, 12.000 llocs de treball.