Els Jocs Mediterranis concreten aspectes operatius amb municipis

Publicat dimarts 13 de Febrer de 2018 17:16
  • Tarragona Ràdio

Els Jocs Mediterranis han concretat aquest dimarts aspectes operatius amb els municipis que són seus. Casa Canals ha acollit una reunió operativa amb representants de les 15 localitats. La trobada s’emmarca en les reunions periòdiques amb els responsables de cadascuna de les seus, tant grupals com bilaterals.

A la reunió, presidida pel tinent d'alcalde comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, hi han assistit regidors i tècnics d'esports dels 15 municipis que acolliran les competicions esportives. També hi ha assistit la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i el director executiu dels Jocs, Víctor Sánchez.

El gruix de la reunió s'ha dedicat a revisar aspectes institucionals i operatius de qüestions com el Pla Director de Seguretat, els accessos, la neteja o la senyalització dels recintes, entre d’altres. Així mateix s’ha concretat que les instal·lacions esportives estaran a disposició del comitè organitzador dels Jocs a partir del dia 1 de juny, per tal d’enllestir els preparatius.

Villamayor ha fet una valoració molt positiva de la trobada que, segons explica, ha servit per constatar la gran implicació de tots els municipis seus, que treballen amb intensitat perquè la competició es desenvolupi amb tota la normalitat.