Els Jocs Mediterranis de Tarragona seran pioners en la prevenció de conductes sexistes

Publicat dimarts 12 de Juny de 2018 10:49
  • Laura Casas
  • Jocs Mediterranis

Els Jocs Mediterranis de Tarragona seran pioners en la prevenció de conductes sexistes. La campanya Respecta’m es desplegarà durant el certamen en els principals escenaris de les competicions i on hi hagi una major afluència d’esportistes i de públic. A l’Anella s’instal·laran lones i vinils i es projectaran vídeos per difondre els missatges de sensibilització, que es trobaran en cinc idiomes, els oficials dels Jocs: català, castellà, anglès, francès i àrab. També es repartirà material informatiu de la campanya entre els 3.622 esportistes -2.154 homes i 1.468 dones- i el cos tècnic dels 26 països participants a Tarragona 2018. Els voluntaris també han estat formats en aquest àmbit i es facilitarà un telèfon per poder denunciar qualsevol tipus d’abús que es pugui produir. La consellera de Polítiques d’Igualtat, Ana Santos, ha explicat que també es podran fer arribar als punts d’informació i carpes que hi haurà.

Santos sosté que els Jocs Mediterranis de Tarragona seran pioners en la prevenció de conductes sexistes com a gran esdeveniment del món de l’esport. 

El grup Komando Nits Q durà a terme sortides per les diferents seus i repartiran material divers en el marc de la campanya Respecta’m. El tret de sortida serà el dia de la inauguració dels Jocs, al Nou Estadi i després pel centre de la ciutat, i en dies successius també arribaran al Serrallo, al Tennis Tarragona o al centre aquàtic de Campclar.