Autor: Gimnàstic de Tarragona

Autor: Gimnàstic de Tarragona

Els jugadors cedits i que acabaven contracte es desvinculen del Nàstic

Publicat dimarts 30 de Juny de 2020 20:15
  • Joan Mercadé

Els jugadors cedits i que acabaven contracte el 30 de juny de 2020 han deixat de formar part del Nàstic. A més, dos membres del cos tècnic també marxen del club en acabar-se la seva vinculació amb l’entitat. Els jugadors que no continuaran seran els cedits Fausto Tienza i Fran Carbia i els qui no han renovat i que el club ja va fer oficial amb anterioritat.

Tot i les declaracions públiques que ha fet el club sobre les ganes de retenir a Fran Carbia, el jugador tarragoní haurà de fer les maletes de tornada a l’Ibiza. Qui també marxarà és Fausto Tienza, que tornarà al Panathinaikos de la lliga grega.

Els jugadors que han acabat contracte són Javi Márquez i Bernabé Barragán, dos dels capitans; juntament amb Sergio Montero i Sergi Cardona, els jugadors amb més futur del planter grana. En el cas de Márquez i Cardona, el Nàstic ha remarcat que els dos van refusar les respectives propostes contractuals, segons el comunicat emès.

Del cos tècnic, David Pajón i Joan Álvarez tampoc continuaran amb Toni Seligrat, renovat per una temporada més una altra d’opcional. El club ha volgut agrair la feina del preparador físic i el readaptador.