Els júniors al rescat del CBT

Publicat dijous 02 de Novembre de 2017 13:33
  • Tarragona Ràdio
  • Tarragona Ràdio

La baixa per lesió de Adrià Duch i per normativa de Pape Mbaye, va fer que Berni Álvarez hagués de convocar fins a 4 jugadors júnior amb el primer equip per al partit d’ahir contra U.E Barberà. Un fet que excepcional, però al que aquesta temporada ja s’està acostumant la afició blava. Joan Sorolla, Rubén Llanos, Joan Güixens i Guillem Fábregas van ser els quatre jugadors seleccionats per Berni Álvarez. L’únic jugador que no tenir minuts va ser Guillem Fábregas, que tot i haver anat convocat a bastants partits aquesta temporada encara haurà d’esperar el sou moment per debutar. D’altra banda trobem a Joan Güixens, el jove jugador del Júnior Masculí A del club va jugar més d’11 minuts al partit d’ahir, però es que el dissabte passat Güixens se’n va anar  fins als 22 minuts, amb 7 crèdits de valoració. Joan Sorolla també va jugar  el seu tercer partit d’aquest temporada amb l’equip EBA. Als casi sis minuts que va jugar va agafar quatre rebots i va donar una bona rotació als pivots blaus. Per últim, trobem a Rubén Llanos, es tracta d’un júnior de 1er any, s’ha convertit en el jugador més jove en debutar amb el primer equip del CBT, amb només 16 anys Rubén Llanos demostra molt caràcter a la pista, amb molt esperit de sacrifici pel seu equip, Llanos ja ha jugat més de 15 minuts en total aquesta temporada. Un altre jugador habitual dels partits del primer equip del CBT és Toni Recasens, el base del VERMA CBT no va ser convocat ahir, però ja ha jugat amb l’equip EBA dos partits.

A més de la seva participació als partits, també cal destacar l’important paper de tots els jugadors júnior als entrenaments del primer equip. Aquest any, el club va optar per un model d’una plantilla curta però amb molts intervenció dels joves del planter. I aquest plantejament s’està complint. Jugadors del VERMA CBT, del júnior masculí A i del júnior masculí de 1er any entrenen diàriament a les ordres de Berni Álvarez, d’aquesta manera, els jugadors habituals del primer equip poden realitzar entrenaments amb un bon nivell d’exigència i els joves poden continuar amb la seva evolució.

Molts nombres a tenir molt en compte de cara al futur de l’entitat blava. La marxa de jugadors carismàtics que es va donar a l’estiu per culpa des descens a lliga EBA, tindrà la seva compensació amb una nova generació que tot justa comença a treure el cap per categories sènior, però que ho fa amb molta empenta. Jugadors joves, alguns que arriben al club gràcies al treball de detecció de la secretaria tècnica blava, altres jugadors que porten a l’entitat molts anys. Tots ells hauran d’aprofitar aquesta oportunitat i convèncer als entrenadors que el futur del club es troba també en les seves mans.