Autor: CCMA

Autor: CCMA

Els llibreters de Tarragona preparen una festa del llibre amb parades i activitats fins a la mitjanit

Publicat dijous 02 de Juliol de 2020 18:19
  • Joan Mercadé

Els llibreters de Tarragona es preparen per fer una festa del llibre que substitueix el dia de Sant Jordi, que es va haver de cancel·lar a causa de la pandèmia del coronavirus. Serà el 23 de juliol a la Ramba Nova amb tres parades on la gent podrà remenar i mirar, les llibreries estaran obertes amb horaris especials i hi haurà música per amenitzar la festa.

Serà una festa professional on es posaran tres parades on la gent podrà comprar i una altra on diversos autors firmaran els seus llibres a tots els qui ho vulguin. Així l’ha presentat el president de llibreters de Tarragona, Pitu Salvador.

L’acte es farà a la coca de la Rambla que hi ha entre la font del Centenari i l’estàtua dels Despullats. Ho han fet en aquest indret perquè els arbres són prou alts per donar ombra durant tot el dia.

La intenció que tenen els llibreters és fer una festa que es pugui allargar fins a la nit. El que volen fer és obrir les llibreries i les parades de la Rambla fins a la mitjanit, fent un símil amb altres actes de la ciutat com el comerç de nit o les nits dels museus.