Els mercats municipals de Tarragona ja han repartit més de 1.000 quilos d'aliments per a entitats socials

Publicat dimarts 26 de Maig de 2020 10:29
  • Tarragona Ràdio

L’empresa pública de mercats de Tarragona ha repartit més de 1.000 quilos de productes alimentaris de primera necessitat durant els dos primers mesos del recapte solidari. Els aliments recaptats es destinen a diverses entitats assistencials del tercer sector com ara Creu Roja i els menjadors socials Joventut i Vida, ubicat a Bonavista, i Taula Amiga, que està al carrer Cervantes.

Aquest recapte solidari s’ha consolidat esdevenint una activitat més de l’empresa pública de mercats. El president d’Espimsa, Dídac Nadal, ha agraït la col·laboració dels paradistes, dels marxants, de tots els comerços participants i de persones anònimes. I és que els clients dels mercats de Tarragona poden fer la donació de productes en el moment de fer la seva compra.

La recuperació de l’horari habitual al Mercat Central permetrà que l’horari del punt de recollida d’aliments s’ampliï. Els aliments es podran dipositar al costat de la consigna els dimecres i dissabtes de 9 a 18 hores.

Al Mercat de Torreforta els aliments se segueixen recollint tots els dissabtes al llarg del matí. Des de fa unes setmanes, també s’ha habilitat un punt de recollida al mercadet de La Móra.