Els Mossos detenen dos lladres per diversos robatoris amb força al barri de Sant Salvador

Publicat dimecres 12 de Juny de 2019 11:39
  • Tarragona Ràdio

Els Mossos detenen dos lladres per diversos robatoris amb força a Sant Salvador. Un d’ells ha ingressat a presó. L’altre individu va ser detingut juntament amb dues persones més en el marc d’un dispositiu de prevenció en aquest barri de Tarragona.

Segons informa el cos policial, els arrestos van tenir lloc els dies 3 i 6 de juny. Es tracta de dos homes de 21 anys, de nacionalitat algeriana i marroquina, ambdós veïns de la ciutat. En concret un d’ells hauria comès cinc robatoris i l’altre quatre més.

El primer dels fets va tenir lloc el 15 d’abril en una segona residència de la Pineda. Entre els dies 21 i 26 d’abril, el mateix lladre va cometre quatre robatoris amb força en diversos habitatges de l’avinguda del Montsant de Sant Salvador.

Amb l’objectiu de fer front als robatoris a interior de domicili, es va organitzar un dispositiu de prevenció en aquesta zona. L’acció va permetre la detenció del segon dels lladres de domicilis de l’avinguda del Montsant. Va ser localitzat i detingut poc després d’haver sostret productes d’un supermercat de la zona i portava un telèfon mòbil, el qual constava com a robat.

En el marc del dispositiu es va detenir un altre home per un delicte contra la salut pública. Els mossos van intervenir-li vuit bosses de marihuana i 160€ en bitllets fraccionats.