Els Mossos enxampen un lladre caminant amb la caixa enregistradora d'un bar sota el braç

Publicat dilluns 11 de Novembre de 2019 18:52
  • Joan Mercadé

Els Mossos d'Esquadra intercepten un home amb una màquina enregistradora d'un bar que caminava pel carrer Lleó de Tarragona. Els fets han passat aquesta matinada i l'home detingut té 37 anys i és de nacionalitat espanyola. Al voltant de les dues de la matinada, una patrulla de paisà, que estava fent tasques de prevenció de robatoris, ha vist com un l'home anava amb l'objecte als seus braços.

Els agents han interceptat a l'home i han comprovat que duia una caixa enregistradora forçada per la part del pany i que encara contenia 160 euros en efectiu i rebuts de pagaments bancaris, els quals han permès als Mossos comunicar a una altra patrulla quin local havia patit el robatori.

Quan la segona dotació dels agents han anat al local han vist que la reixa metàl·lica exterior estava forçada i que a l'interior hi faltava la caixa enregistradora.

Els agents han pogut retornar-la al propietari i el detingut, amb 47 antecedents policials, passarà durant les pròximes hores a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.