Els Mossos resolen una dotzena de robatoris en furgonetes aparcades a Torreforta

Publicat dimecres 07 de Febrer de 2018 16:45
  • Tarragona Ràdio

Els Mossos han resolt una dotzena de robatoris a l'interior de vehicles al barri de Torreforta. Els vehicles afectats eren bàsicament del tipus furgoneta industrial i d’entre els objectes sostrets hi havia maquinària valorada en 5.000 euros. S'han detingut dos homes, de 23 i 31 anys com a presumptes autors dels robatoris.

Els Mossos van rebre un avís el passat dilluns a dos quarts de quatre de la matinada de la presència de quatre homes, amb carretons de supermercat carregats d’objectes i actitud sospitosa, caminant pel carrer Francolí. En aquella zona es van trobar 11 furgonetes saquejades. Al carretó que duien es van localitzar diversos objectes i diners que provenien de l’interior dels vehicles esmentats anteriorment.

En l’escorcoll dels detinguts els agents van localitzar altres objectes que provenien de dos robatoris amb força interior de domicili, comesos l’1 i 3 de febrer al carrer Francolí i al carrer Tortosa.

Els detinguts han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.