Els nous autobusos articulats de l’EMT ja circulen pels carrers de la ciutat

Publicat dimecres 08 de Maig de 2019 18:37
  • EMT
  • Bonavista
  • autobus
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

Els nous autobusos de l’Empresa Municipal de Transports ja circulen pels carrers de la ciutat. Concretament, estan en funcionament dos autobusos articulats a la línia 42. De moment, els de la línia 54 a Bonavista estan a l’espera d’unes modificacions en algun sentit de circulació als carrers del barri.

Els vehicles articulats tenen 155 places davant les 80 que ofereixen els de composició simple. En total són tres vehicles que faran possible que s’incrementin les places en el recorreguts amb més demanada a les hores punta com les línies 41, 42 i 54.

La presidenta de l’EMT, Begoña Floria, ha explicat que amb el reforç del transport públic es lluita contra el canvi climàtic i per la cohesió de la ciutat.

L’altre vehicle articulat previst per cobrir la zona de Bonavista entrarà en funcionament ‘el més aviat possible’, després de que es converteixin en bidireccionals els carrers 15 i 25 per facilitar la circulació de l’autobús. Aquests canvis s’estan duent a terme amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Bonavista.

A finals d’any s’espera que l’EMT incorpori vuit autobusos més. Aquestes noves adquisicions formen part del pla de renovació de la flota que realitza l’empresa.