Els organitzadors de l'Anella Tapa donen els productes alimentaris sobrants al menjador social de Bonavista

Publicat dimarts 15 de Setembre de 2020 18:33
  • Tarragona Ràdio

Després de l’èxit de la celebració d’aquest cap de setmana de l’Anella Tapa a l’Anella Mediterrània, un acte promogut per les principals comparses de Carnaval emulant la tradicional Tecla Tapa i el Magí Tapa, i l’Ajuntament; els organitzadors van decidir fer la donació de tots els productes alimentaris i de desinfecció sobrants, al menjador social ‘Joventut i Vida’ de Bonavista.

Aquest gest se suma a la felicitació feta per part de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, destacant “l’atreviment a organitzar un esdeveniment com aquest i a més solidari, amb un resultat excel·lent i amb un control de la seguretat impecable”.

L’Anella Tapa s’ha dut a terme dins els actes de Santa Tecla 2020, entre els dies 10 i 13 de setembre, amb actes durant tot el dia i nit. La iniciativa ha estat promoguda per les associacions de Carnaval Cayo Largo, Platinum, Spectrum, Petada, Màgic Dansa, Colours Fantasy, Som i Serem Urban Style, Disc 45, Amics de la Part Alta, La Ballaruga, Aerodance, Fotem-li canya, La Unió, l’Albada, Club Maginet i Colla la Bóta.

Els excedents que s'han donat al menjador social són 6 kg de llom, 10 kg de bacon, 8 kg de formatge i 380 frankfurts. També s'han donat refrescos de cola, taronja i llimona que no s'han quantificat. Pel que fa als productes sanitaris, es van donar 320 litres de desinfectant i 1.400 guants sanitaris d'ús alimentari.