Els Pastorets de La Golfa es veuran enguany al Teatre Tarragona amb representació única

Publicat dijous 28 de Desembre de 2017 19:34
  • Miguel González

Serà aquest dissabte quan l'associació, amb més de 35 anys d'història, portarà
la versió més tarragonina dels clàssics Pastorets de Josep Maria Folch i Torres.
El text el va adaptar ara fa 17 anys Josep Bargalló i es representa sota la direcció
d'Eloi Isern. L'obra s'actualitza i es modernitza any rere any adaptant-se als canvis socials, culturals i tecnològics. L'any passat es van incloure diversos audiovisuals d’animació infantil i, enguany, fins i tot, l'anunciació dels Pastorets es fa per Whatsapp i Twitter.
Amb tot, les novetats més destacades d'enguany són, d'una banda, el pas d'escenari del Teatre Metropol al Teatre Tarragona i per altra, el pas de dues a una única representació. Serà aquest dissabte a dos quarts de set al teatre tarragona.
En una entrevista al Matí de Tarragona Ràdio, la presidenta de l’associació La Golfa, Pepa Ferré, assegura que estan expectants davant de com funcionarà el canvi d'emplaçament al nou teatre. Alerta que, de moment, ja els ha generat més despeses de les habituals.
Un dels integrants, en Josep Maria Tusset, l'actor que fa de Satanàs, interpretava en directe un dels moments de l'obra. Destacava que els espectadors esperen escenes ben tradicionals però també d'altres que canvien cada any, com la de l'infern.
Les entrades es poden comprar enguany a 7 euros, 5 en cas dels menors de 12 anys per l'amfiteatre, o 8 i 6 respectivament, per a les zones de platea alta i baixa.