Els pressupostos municipals de 2019 s’aprovaran amb el suport de C’s

Publicat dimecres 05 de Desembre de 2018 11:34
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega
  • Ajuntament de Tarragona
  • Pressupostos

Els pressupostos municipals de 2019 s’aprovaran a Tarragona amb el suport de C’s. El portaveu de la formació taronja, Rubén Viñuales ha signat l’acord amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros aquest dimecres al matí. Els comptes municipals inclouen, entre d’altres, una inversió de 8 milions d’euros en 4 anys per un Pla de Via Pública que es destinarà a millores als barris i al centre de la ciutat. En el plenari del divendres 21 de desembre s’aprovarà una primera partida de 2 milions d’euros en el projecte pressupostari. Aquesta era la principal reivindicació de Ciutadans per donar suport al projecte pressupostari i el seu portaveu, Rubén Viñuales, ha explicat que es tracta d’un acord de ciutat.
El portaveu municipal de la formació taronja ha assegurat que "el pla de xoc de barris és una realitat i no una falsa Quimera", ja que "no estarà subjecte a la venda de patrimoni".
Ha explicat que aquest pla d'inversió de Via Pública té com a objectiu dur a terme accions de micro urbanisme en tots els barris de Tarragona i al centre" i que "es tracta de petites millores de via pública que milloraran la qualitat de vida diària dels ciutadans".
Finalment, Viñuales ha subratllat que "les promeses electorals han de complir-se i recorda que Cs va prometre dur a terme les reivindicacions que els ciutadans han traslladat al Grup Municipal durant aquests gairebé quatre anys de mandat". Per això, ha volgut convidar als ciutadans a "seguir participant en la vida política i acudir als actes de 'ciutadans al teu barri' per seguir traslladant proposades a la formació taronja".

La inversió la va anunciar l’alcalde Ballesteros durant la conferència celebrada el passat 22 de novembre. L’alcalde ja assegurat que espera que la resta de grups municipals també donin suport als pressupostos, ja que aquesta inversió també ha estat reiteradament demandada per tots.