Els Reis Mags repartiran els regals dels infants de la Part Alta a la Casa Balcells

Publicat divendres 03 de Gener de 2020 12:04
  • Tarragona Ràdio
  • Cristina Serrano

Els Reis Mags tornaran a fer parada a la Casa Balcells per repartir regals als nens i nenes de la Part Alta. Serà aquest dilluns al matí, a quarts de dotze, després que els d'orient hagin descansat de la feina de la nit anterior lliurant joguines per les llars de la ciutat.

Ses Majestats convertiran la Casa Balcells en el seu propi palau on repartiran regals als infants que s’hi apropin amb les seves famílies. Els nens i nenes hauran de despertar als Reis, que hauran dormit allà mateix, per tal que puguin fer efectiva l'entrega de regals.

Un dels veïns i organitzadors de la iniciativa, Quim Castellví, ha explicat a Tarragona Ràdio que l'activitat se segueix fent per mantenir viva la il·lusió del dia de reis. Ha afegit que tot l’esforç es compensa en veure la cara de felicitat del més petits de casa, i també, de les seves famílies.

És una activitat oberta a tothom, però cal prèvia comunicació de la voluntat de participar-hi.

Els veïns de la Part Alta també han fet la seva carta als Reis. Demanen més seguretat i presència policial als carrers del barri, i més implicació en el tema de la brossa.