Els tarragonins reprenen l'activitat esportiva

Publicat dilluns 23 de Novembre de 2020 13:21
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Les instal·lacions esportives s’han reobert, seguint les mesures establertes. Les activitats esportives a l’aire lliure es podran dur a terme amb un 50% de l’aforament i les que es realitzin en espais tancats o coberts l’aforament màxim serà del 30% i totes finalitzaran a les 21h.

L’ús de vestidors només estarà permès en les instal·lacions que disposin de piscina o s’hi duguin a terme activitats aquàtiques. Aquests usuaris podran sortir a les 21.30h, màxim. La piscina de Campclar el dilluns 23 i el dimarts 24 de novembre, obrirà al públic a partir de les 11h. La sala de musculació de Campclar, obrirà a partir del 30 de novembre.

El gerent del Patronat Municipal d’Esports, Ramon Cuadrat, ha explicat quina és la situació de totes les instal·lacions.

Cal efectuar cita prèvia per accedir a les instal·lacions a través de l’aplicació o del web del PMET: https://www.tarragona.cat/esports

El responsable de Viding, Dani Figuerola, es mostra optimista amb la represa de l’activitat i assegura que la primera jornada ha transcorregut amb normalitat i amb els abonats molt conscienciats de totes les mesures de seguretat que s’han implantat a les instal·lacions.

Viding ha reforçat les mesures de seguretat. Hi ha classes que es fan a l’exterior. L’espai s’ha hagut de reestructurar per garantit els límits d’aforament de les classes.