Els transportistes tarragonins demanen més autoprotecció i que no se'ls neguin serveis en ruta

Publicat dilluns 23 de Març de 2020 11:02
  • Miguel González

Els transportistes tarragonins alerten que treballen en condicions difícils i demanen més protecció i serveis en ruta. Des de la Federació de Transports de la Província de Tarragona lamenten que a alguns conductors, sobretot els que cobreixen grans distàncies, se'ls hagi negat l'accés a lavabos o dutxes en diverses estacions de serveis. Consideren que això, sumat al tancament de molts establiments, dificulta la tasca dels professionals.

El sector denuncia que no se'ls ha tingut en compte si es comparen amb altres serveis
estratègics a l'hora de proveïr-los del material d'autoprotecció necessari per desenvolupar la seva tasca. En declaracions a Tarragona Ràdio, el director de la FEAT, Josep Lluís Aymat, ha explicat que si bé la qüestió del material d'autoprotecció està en vies de solucionar-se, la resposta per part de l'administració arriba tard. Aymat assegura que són temps difícils per un sector que no es pot aturar per garantir els subministraments bàsics a supermercats, hospitals, indústries i comerços.

La FEAT celebra que en els darrers 15 dies no ha calgut lamentar cap topada mortal a les carreteres de Catalunya. Un fet que, segons els transportistes, demostra que la majoria d'accidents no estan causats per camions sinó per la manca d'infraestructures.