Els Tres Tombs comportaran restriccions d'aparcament i circulatòries a Tarragona aquest diumenge

Publicat dijous 14 de Març de 2019 12:09
  • Tarragona Ràdio

La celebració dels tradicionals Tres Tombs aquest diumenge 17 de març comportarà restriccions d’estacionament i de circulació en els carrers del recorregut ala ciutat.

Per tal de garantir que no hi hagi vehicles estacionats als carrers per on passaran els cavalls i carruatges, hi restarà prohibit l'estacionament des de les 20 h del dissabte 16 de març fins a les 16 h del dia 17. Els vehicles que no marxin seran retirats durant la nit del dia 16 al 17 de març per la grua municipal.

L’avinguda Vidal i Barraquer, en el tram comprès Manuel de Falla i Enric d’Ossó, estarà tancada al trànsit des de les 7 fins a les 16 h. A la resta del recorregut la circulació es tallarà i es reobrirà progressivament al llarg del matí, sempre tenint en compte el pas de la comitiva i la neteja dels carrers.

Es recorda que el recorregut d’aquesta edició dels Tres Tombs és:

Vidal i Barraquer, Francesc Bastos, Ramón y Cajal, Rambla Nova (tres tombs a la mateixa, del Balcó fins a la cruïlla del monument als Herois de 1811) i tornada pel mateix recorregut, Ramón y Cajal, Francesc Bastos i Vidal i Barraquer.