Els veïns de Bonavista i Torreforta es queixen sobre que no sonessin les alarmes

Publicat dimecres 15 de Gener de 2020 13:09
  • Tarragona Ràdio

El barri de Bonavista va ser un dels més afectats de la ciutat per l’explosió. Els veïns de la zona expliquen que van sentir pànic, por, i que molts d’ells se sentien desorientats: no sabien què fer ni cap a on anar.

La presidenta de veïns de Bonavista, Loli Gutiérrez, ha explicat a Tarragona Ràdio que ella mateixa va avisar als veïns perquè es resguardessin a casa. Tot i això, agraeix a l’ajuntament de la ciutat la visita d’aquest matí de Carla Aguilar i Jordi Fortuny que els han ofert un equip de psicologia per les persones que han patit aquest ensurt. També diu que molts edificis s’han vist afectats, amb desperfectes a les persianes o vidres trencats.

D’altra banda, des de Torreforta ens diuen que encara hi ha nervis entre els ciutadans. Úrsula Marín, presidenta de l’associació de veïns progressista de Torreforta, ha explicat que han anat fins al lloc on va morir el seu veí, i que encara no es creuen tot el que va passar. També reivindica que haurien d’haver sonat les alarmes.

Des dels dos barris han anunciat que a partir d’avui mateix començaran a treballar i a reunir-se amb qui faci falta per poder fer un protocol més eficaç que ajudi a la ciutadania a saber com actuar en aquestes ocasions.