Els veïns de Llevant volen l’anul·lació del Pla Parcial de la Budellera

Publicat dilluns 20 de Març de 2017 07:40
  • Laura Casas

Els veïns de Llevant volen l’anul·lació del Pla Parcial de la Budellera. S’oposen a una nova tramitació del projecte urbanístic i demanen una modificació del POUM perquè allà no s’hi pugui construir.

Els veïns endureixen la seva postura contrària al projecte. No volen que ara es presenti una nova proposta per part de la Junta de Compensació i que aquesta reculli les al·legacions que ells van fer al projecte inicial. El ple de divendres va aprovar suspendre la tramitació del PP24. ERC i la CUP hi van votar en contra amb els mateixos arguments que els veïns: no volen la suspensió sinó l’anul·lació del pla.

La presidenta de la Federació d’Associació de Veïns de Llevant, Gemma Fusté, diu que el que s’ha de fer és cohesionar la ciutat, recuperar les zones que estan degradades i deixar de trinxar el territori. Recorda que hi ha més de 15.000 pisos buits al terme municipal.

Les Federacions i les associacions veïnals que han expressat el seu rebuig al Pla Parcial de la Budellera organitzaran unes jornades sobre el model d’urbanisme que hauria de seguir la ciutat. Serà una iniciativa similar a la que en el seu dia es va impulsar en relació al projecte del tercer fil.