Els veïns demanen que es compti amb ells per elaborar el nou POUM

Publicat dijous 19 de Novembre de 2020 12:30
  • Tere Ortega

Els veïns de Llevant consideren que l’anulació del POUM és una oportunitat per revisar el planejament urbanístic que es va elaborar en un moment de ‘boom immobiliari’ i que no s’adequa a la necessitat de fer una ciutat més sostenible i més cohesionada.

La presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Llevant, Gemma Fuster, ha explicat a Tarragona Ràdio que la suspensió del planejament és una mala notícia perquè obliga a tornar molts anys enrere però veu de positiu el fet que permeti crear un urbanisme més respectuós amb el territori i més acord amb una Tarragona del segle XXI.

Fuster espera que s'escolti a la ciutadania i es compti amb els veïns a l'hora d'elaborar el nou POUM. També proposa que el planejament clarifiqui els accessos a l'Anella verda.

El president de la FAVT, Alfonso López,també demana que es compti amb les propostes dels veïns i diu que a nivell general volen que sigui un POUM que cohesioni els barris i que faci una ciutat amable amb els seus habitants.

López ha mostrat la seva sorpresa per l’anulació del POUM. Explica que ho volen exposar en una assemblea de totes les associacions de veïns.