Els Xiquets de Tarragona estrenen el 4de8a a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

Publicat diumenge 18 de Juny de 2017 20:16
  • Xiquets de Tarragona
  • Gerard Recasens

Nova fita dels Xiquets de Tarragona a escassos sis dies de Sant Joan. La colla que dirigeix Sergi Feijoo ha descarregat el 4 de 8 amb l'agulla, una gesta que no assolia des del 29 d'agost de 2015, quan els matalassers el descarregaven en una actuació a Sitges. Els Xiquets ho han aconseguit aquest diumenge al migdia a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, fent-se així amb una injecció de moral més de cara a Sant Joan, quan podrien enfrontar-se als castells de nou.
Els matalassers l'han completat d'entrada, a la primera ronda. Un cop fet aquest castell, han apostat pels dos castells bàsics de vuit. Així, Bareclona ha vist el sisè 3 de 8 i també el sisè 4 de 8 que els Xiquets completen aquesta temporada. El colofó de la cita, l'han posat amb el pilar de sis, el tercer de l'any.
A plaça, també hi havia uns Castellers de Barcelona que han descarregat el cinc de vuit i el primer quatre de nou amb folre. L'obstacle, però, l'han trobat amb el tres folrat, del qual han fet llenya en primera instància i han hagut de desmuntar a la segona. Els de la camisa vermella han acabat amb el 3 de 8. Els Castellers de Sabadell, també presents avui a la plaça de Sant Jaume, han descarregat el 7 de 8, el 2 de 8 amb folre i el 3 de 8.