Elvira Ferrando desestima l’oferiment de l’alcalde i no anirà a llistes a les municipals

Publicat dijous 14 de Març de 2019 14:29
  • Laura Casas

Elvira Ferrando desestima l’oferiment de l’alcalde i no anirà a llistes a les properes eleccions municipals. La consellera de Comerç i Relacions Ciutadanes ha assegurat que es tracta d’una decisió estrictament personal i per fer un «stop» en la seva vida. Ferrando, que ha comparegut públicament al costat de Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït el suport de l’alcalde i que comptés amb ella per formar part del seu equip per revalidar l’alcaldia.

La consellera ha tret pit de la feina feta durant el mandat en què ha estat regidora pel PSC a l’Ajuntament. Ha afirmat que ha gestionat amb «eficàcia i eficiència» temes que estaven encallats com el Mercat Central, el retorn dels marxants a plaça Corsini o la inauguració del rellotge carilló. Diu Ferrando que se sent orgullosa d’haver complert els projectes que tenia encomanats.

Josep Fèlix Ballesteros ha lamentat que Ferrando hagi pres aquesta decisió però ha lloat la seva tasca aquests quatre anys.

Elvira Ferrando ha comparegut acompanyada per l’alcalde però també del seu equip i de la seva família, a qui vol dedicar més temps a partir d’ara. Ha recordat que en el seu moment ja va dir que el seu pas per la política havia de ser puntual.