Jordi Virgili

Emilio Viqueira té un peu i mig fora del Nàstic

Publicat dimecres 16 de Maig de 2018 13:20
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

Aquest dimecres ha estat la segona sessió preparatòria amb José Antonio Gordillo com a tècnic del Nàstic i segon entrenament sense Emilio Viqueira. El director esporitu que no es perdia cap entrenament de l’equip continua sense apareixer pel Nou Estadi. El gallec des de que va sortir de la Ciudad Deportiva del Sevilla no ha tornat a comparèixer per el seu despatx.

Com ja fa dies venim avançant, la relació entre el consell d’administració encapçalat pel president Josep Mª Andreu i el director esportiu està trencada i més despres de la conversa pujada de to que hi va haver a Sevilla un cop acabat el partit del passat diumenge. 

Segons ha pogut saber Tarragona Ràdio despres de la derrota a Lorca i tot el que va passar en caure a casa davant Osasuna la relació va quedar molt tocada per acabar trencant-se a terres andaluses.

Aquest dijous hi ha convocada una convocatòria de premsa on hi assistirà el president Josep Mª Andreu i el propi Viqueira en que tot fa pensar que es comunicarà la rescissió de contracte del gallec després de cinc temporades al capdavant de la parcel·la esportiva amb un ascens a 2ºA. La sortida a banda de Nano, d’altres quatre persones més properes a Promoesport deixa molt a l’aire el futur de l’empresa de representació de futbolistes com a màxims gestors de la parcel·la esportiva del Nàstic.

Segurament que com avançava fa un dies al Sempre Nàstic el vicepresident Jordi Virigili, a partir de la temporada que ve hi pot haver un nou plantejament del que ha de ser el control esportiu de l’entitat.