Energy Challenge, una activitat per conscienciar sobre l'energia sostenible

Publicat dilluns 20 de Gener de 2020 12:08
  • Energia
  • Cristina Serrano

Conscienciar sobre els reptes ambientals del planeta i la transició ecològica. Aquest és l’eix principal de l’activitat Energy Challenge que ha arribat aquest matí a Tarragona de la mà de la Fundació Naturgy. Es tracta d’un innovador viatge virtual a l’espai que té com a objectiu impulsar el coneixement sobre l’economia circular, per propiciar una gestió de l’energia més sostenible, reduint el consum i millorant la utilització dels recursos disponibles. Eva Buch, responsable d’educació i divulgació de la fundació, diu que pretenen sensibilitzar les persones que s’acostin, i que a més, d’aquesta manera, els ciutadans puguin aplicar mesures més ecològiques en la vida quotidiana.

L’Energy Challange ofereix als visitants una experiència interactiva i disruptiva, amb la qual gaudeixen d’un viatge espacial, en una aeronau futurista comandada per un robot d’última generació. El regidor de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, veu aquesta iniciativa com una oportunitat per conscienciar tots els tarragonins.

Aquest projecte, que es va presentar en el marc de la COP 25, recorrerà prop de 5.000 quilòmetres per tot Espanya en un vehicle ecoeficient. Tarragona és la segona parada que ha fet a Catalunya, després de passar per Lleida la setmana passada.

Aquesta experiència immersiva es pot visitar des d’avui fins divendres, de 9.00h a 14.00 i de 16.00h a 19.00h a la Rambla President Lluís Companys, 7.