Enquesta de l’Ajuntament de Tarragona per conèixer com la ciutadania afronta el confinament

Publicat dijous 09 de Abril de 2020 10:20
  • Tarragona Ràdio

L'Ajuntament de Tarragona vol conèixer com la ciutadania està afrontant la situació de confinament per la COVID-19. Per aquest motiu, s’ha afegit a la iniciativa que s'està duent a terme en l'àmbit català a través d'una consulta periòdica a les famílies, en aquest cas per saber específicament com viviu aquest moment els veïns i veïnes de Tarragona.

El conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny, explica que els ajudaran a millorar la gestió de la crisi, seran útils i els rebran totes les persones que hi participin. L’enquesta planteja conèixer la percepció que la ciutadania de Tarragona té de la informació que li arriba i la confiança que els mereix els canals i fonts a través dels quals obtenen aquesta informació. Per altra banda, es vol determinar els canvis laborals i d’hàbits a la llar que ha provocat l’estat d’alarma; també es vol conèixer l’estat d’ànim de la ciutadania i el nivell de preocupació pel que fa a la salut i l’economia que provoca la pandèmia.

A l’enquesta hi pot participar tota la ciutadania major de 16 anys resident a Tarragona. El qüestionari està estructurat en un màxim de 10 preguntes. La participació en l'enquesta té la data límit de dimarts. 

Per participar-hi s’ha de donar d’alta al portal Ceres, on s’ha d’anar responent les diferents qüestions que es plantegen.

http://ls315.gabinetceres.com/index.php/684145