ERC denuncia la passivitat de Ballesteros davant la presència de rates a la ciutat

Publicat divendres 14 de Setembre de 2018 12:18
  • Tarragona Ràdio

ERC denuncia la passivitat de Ballesteros davant la presència de rates a la ciutat. Els republicans exigeixen mesures urgents i reclamen el control del compliment del contracte de neteja. Pau Ricomà, portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament, pensa que a Tarragona hi ha un autèntic problema de salubritat per la presència de rates.

Ricomà explica que en els darrers dies diverses persones els han alertat de la presència de rates en diversos punts de la ciutat, des de la Part Alta, els centre i la Part Baixa, fins a Bonavista i algunes platges. El portaveu d’ERC insta l’alcalde a prendre mesures urgents davant un fet que qualifica d’inadmissible i preocupant, especialment perquè s’han detectat en zones de jocs infantils. Segons els republicans, la resta de punts on els tarragonins alerten d’haver vist rates és a la Plaça de Dames i Vells, carrer Portella, Marquès de Montoliu, Platja del Miracle, carrer Apodaca, Platja Llarga i Rambla de Ponent de Camp Clar.

El líder dels republicans anuncia que la seva formació demanarà mesures contra les rates en el consell plenari del 27 de setembre.