ERC proposa crear comissaries de districte a Tarragona

Publicat dilluns 11 de Febrer de 2019 13:00
  • Tarragona Ràdio

ERC aposta per la creació de comissaries de districte a Tarragona. Els republicans demanen també incrementar els efectius de guàrdia urbana i més policia de proximitat. El portaveu republicà, Pau Ricomà vol que Tarragona disposi d’aquestes comissaries a Llevant, Sant Pere i Sant Pau i Torreforta per millorar la seguretat a la ciutat i que s’incrementi la policia de proximitat. Ricomà lamenta que ‘els dèficits de seguretat s’han fet notar molt en els darrers mesos, amb robatoris a vehicles a la Vall de l’Arrabassada o la Part Baixa i diferents assalts a habitatges de les urbanitzacions de Llevant’.

El portaveu d’ERC explica que ‘les comissaries de districte implicarien més presència policial en zones on cal reforçar la vigilància i permetria la formulació de denúncies per part dels veïns al mateix barri on viuen’. La proposta de les comissaries de districte s’engloba dins una moció que els republicans presenten al consell plenari d’aquest divendres i que demana també augmentar els efectius de policia de proximitat en cotxe, moto i bicicleta.

 En referència als barris de Llevant, Pau Ricomà denuncia que ‘no pot ser que els veïns hagin de suplir les obligacions de l’Ajuntament en matèria de seguretat. En aquest sentit, el portaveu d’ERC reclama que s’instal·lin càmeres de videovigilància en zones estratègiques com les entrades i sortides de La Mora, Boscos de Tarragona i Cala Romana.

ERC reclama també que es convoqui urgentment el procediment per incrementar els efectius de Guàrdia Urbana a Tarragona.