ERC vol que Tarragona es posicioni com a destinació cicloturística dins l’Eurovelo

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 13:01
  • Tarragona Ràdio
  • ERC

ERC vol que Tarragona exploti el cicloturisme com una nova forma de turisme actiu i sostenible per posicionar-se dins la Ruta Mediterrània de l’Eurovelo. Els republicans proposen que s’estudiï la implantació de carrils bicicleta que connectin Tarragona amb Altafulla, Vila-seca i Reus, així com els accessos entre el centre de la ciutat i els barris de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau.

El conseller Xavi Puig diu que pels republicans, ‘millorar els accessos ciclables de la ciutat seria també un benefici pels tarragonins i pels habitants de pobles veïns ja que afavoriríem la mobilitat sostenible del Camp de Tarragona’. Afirma que és un nínxol de turisme atractiu que cal explotar, de poder adquisitiu mig i alt, amb inquietuds culturals i vinculat a la salut, l’esport i la joventut.

Des d’ERC presentaran la proposta al consell plenari d’aquest divendres mitjançant una moció que demana negociar amb l’estat espanyol per accelerar el canvi de titularitat de les carreteres estatals per tal d’instal·lar-hi carrils bicicleta.