Es presenta el programa 'Tardor Jove' amb 64 activitats culturals i educatives

Publicat dimarts 15 de Setembre de 2020 13:16
  • Joan Mercadé

Els joves tornaran a ser els protagonistes del programa ‘Tardor Jove’ a Tarragona. Un total de 64 activitats formatives i culturals que podran aprofitar els joves de 12 a 35 anys. D’aquestes activitats, 48 seran educatives i 16 espectacles culturals. A més, hi haurà 8 actes més de la mostra de teatre jove que es presentaran més aviat.

Aquests actes comencen el 29 de setembre i es faran fins al dia 30 de desembre. Les activitats es faran de manera presencial i altres en línia, adaptant-se a la nova situació sanitària. Per les activitats educatives hi haurà 700 places i per les culturals es disposarà de 700 més, les quals sumen 1.400 places en total.

El conseller de Joventut, Herman Pinedo, ha volgut destacar el què volen ser aquestes activitats. Es vol crear un punt de trobada on els joves desenvolupin les seves creativitats i on tots es puguin integrar en diverses activitats culturals i educatives.

El coordinador de programes i tècnic de Joventut, Siscu Guirro, ha detallat que un dels punts principals de les activitats serà la lluita contra el masclisme i la continuació en l’educació feminista.

Des de la conselleria de Joventut es farà un esforç per poder fer activitats a l’aire lliure en diversos barris de la ciutat. Es faran 18 activitats en línia i 26 presencials.