Esbroncada del president del Nàstic a la plantilla

Publicat dijous 14 de Novembre de 2019 06:38


Pol Valentín

Un grup que està rendint molt per sota del seu potencial i que diumenge tindran a les seves mans el futur del seu entrenador.

Ahir va ser un matí llarg al vestidor del Nàstic. Els primers jugadors que van arribar ho fan fer cap a les 9h i els primers que van marxar ho van fer gairebé a les 15h. En aquest tram horari van tenir tres reunions i un entrenament llarg i exigent, com sol ser habitual en la primera sessió de la setmana.

Poc abans de les 10h el president i diferents membres del Consell d’Administració van fer acte de presencia al vestidor del Nàstic on van demanar que només es quedessin els 20 jugadors de la primera plantilla i el director esportiu Sergi Parés. Cap jugador del filial que participaven de l’entrenament d’ahir va poder quedar-se i tampoc ningú del cos tècnic ni personal auxiliar a diferencia de fa una setmana en que si havien estat presents en la reunió.

Un cop el Consell ja li va traslladar a Bartolo i Parés que Sabadell és un ultimàtum, ahir van voler expressar el seu malestar amb la plantilla, una de les més cares de la categoria i que està en zona de descens a tercera divisió. Josep Mª Andreu els va voler transmetre la decepció que tenen amb els futbolistes, els va comunicar que en les seves mans està el futur de l’entrenador i que o espavilen o al mercat d’hivern més d’un i de dos estarà fora de l’equip.

El defensa Pol Valentín, ha lamentat que el president hagi hagut de visitar per segona setmana seguida el vestidor del Nàstic per demanar més implicació. Valentín, assegura que aniran a Sabadell a guanyar-hi i que han d'aïllar-se de la pressió de pensar que el tècnic Xavi Bartolo es jugui el futur.

El futbolista d’Avinyonet de Puigventós, diu que veu l’equip suficientment preparat per no partir i per no haver de lluitar per la permanència a la categoria. Pol Valentí, assegura que no pensa en el descens a tercera divisió.

La plantilla continuarà aquest matí preparant el partit del proper diumenge a les cinc de la tarda a la Nova Creu Alta davant el CE Sabadell.

Per cert com ja avançavem ahir, hi hagut canvis a la classificació, ja que el Castelló és el nou líder, ja que havia presentat un recurs per alineació indeguda del partit davant el Villareal B. El Comitè de Competició els ha donat la raó i per tant els hi dona el partit que havien perdut per guanyat per 0 a 3. Així doncs, el Castelló amb 26 punts és el nou lider el Lleida segon amb 25. Ara el lideratge de la categoria pel Nàstic ha marxat a 15 punts, mentre que el play-off és manté a 10.