ESPIMSA confia que el trasllat dels marxants a Corsini pugui fer-se al juliol

Publicat dimarts 12 de Juny de 2018 13:03
  • Tere Ortega
  • Mercat

ESPIMSA confia que el trasllat dels marxants a la plaça Corsini pugui fer-se efectiu al juliol. És, si més no, el desig de la presidenta i consellera de comerç, Elvira Ferrando que aquest dijous es trobarà amb els representants de les quatre associacions de paradistes del mercat ambulant. En aquesta ‘taula de marxants’ es podria posar data a l’adéu a la Rambla Nova. Ferrando explica que només cal que es facin desaparèixer les dues casetes que ocupen espai a l’entorn de la plaça Corsini, una de l’ajuntament i l’altra d’ENDESA, i que s’utilitzen per a les connexions i distribució d’electricitat.

Precisament Ferrando celebra aquest dimarts una reunió tècnica de treball per fer efectiu la desaparició de la caseta municipal. A partir d’aquí i segons Ferrando, el retorn dels marxants a la plaça Corsini serà qüestió de dies.

Els paradistes van decidir a través d’una consulta fer només horari de matí com ara quan es faci efectiu el trasllat a la plaça Corsini.

Explica Elvira Ferrando que, fins ara, cap dels marxants ha expressat el seu desig de donar-se de baixa quan traslladin el mercat ambulant. En l’actualitat n’hi ha uns 95 tot depenent de dimarts o dijous.