ESPIMSA estudia solucions a l'acumulació de deixalles durant el mercat de Bonavista

Publicat dimarts 03 de Desembre de 2019 16:07
  • Tarragona Ràdio

L’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals, ESPIMSA, segueix treballant per buscar solucions a l’acumulació de deixalles que es generen durant el mercat ambulant dels diumenges. En les darreres setmanes, l’empresa ha mantingut contactes amb associacions de veïns i veïnes així com entitats, amb la voluntat de trobar la manera de gestionar eficientment els residus plàstics i orgànics.

ESPIMSA és molt conscient de la situació que es produeix a Bonavista cada diumenge i de la problemàtica que ocasiona als veïns i veïnes i a nivell mediambiental.  Buscar una solució, de manera urgent i definitiva, és una de les prioritats de la nova etapa de l’empresa municipal. És per aquest motiu que des de fa setmanes s’ha iniciat una ronda de reunions i contactes amb tots els agents implicats, per tal de donar la volta a la situació i recuperar el prestigi del mercadet de Bonavista.

Des d’ESPIMSA es vol agrair la bona predisposició que s’ha trobat per part de tots els interlocutors i la voluntat de coordinar esforços per tal de posar fi a la situació de deteriorament que ha patit el mercadet de Bonavista durant els darrers anys.