Espimsa rep 30 propostes per posar una pèrgola a la plaça Corsini

Publicat dimecres 13 de Gener de 2021 12:11
  • Tere Ortega
  • Tarragona Ràdio

Espimsa ha rebut 30 propostes per posar una pèrgola a la plaça Corsini. Aquest estiu ja s’estrenarà per donar ombra a un dels espais més concorreguts de la ciutat.

A finals d’any, l’empresa municipal de mercats va publicar al seu web les bases del concurs d’idees, convocat en col·laboració amb la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. La previsió és que la pèrgola faci 30 metres de llarg i 5 d’ample. Les bases indiquen que la selecció de la proposta ha d’estar elaborada per un arquitecte o grup d’arquitectes.

L’Associació de Veïns Tarragona Centre formaran part del Tribunal que escollirà el projecte guanyador. El president d’Espimsa i portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha explicat a Tarragona Ràdio que la pèrgola forma part del pla per humanitzar la plaça Corsini i convertir-la en un espai pacificat pels ciutadans que, a més, serveixi per dinamitzar el centre comercial de al ciutat i convertir-se en zona de lleure i cultura. Nadal està convençut que aquest 2021 serà l’any de l’Illa Corsini. Recorda que s’han fet les primeres passes per ala reobertura del Fòrum de la Colònia i la remodelació del carrer Cañelles.