Estefania Serrano fa balanç del seu primer any com a presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès

Publicat dimarts 04 de Desembre de 2018 09:55
  • Esports
  • Nil Morato


Estefania Serrano, presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès

El Consell Esportiu del Tarragonès ha complert el primer any amb la nova directora, Estefania Serrano, que va substituir a Raül Font.

L’actual presidenta, que ja formava part del Consell Esportiu anteriorment, explica que realment no va suposar un gran canvi per l’entitat i que aquesta continua funcionant molt bé, com ja ho feia amb l’anterior president. “No era una revolució, no era fer grans canvis, era filar prim i donar tocs tant de gènere com generacional, però l’essència funcionava i ho continua fent”, argumenta Estefania Serrano.

Serrano explica que el consell treballa en quatre blocs principals, l’esport escolar, on destaca la importància del Cros, que mica en mica va agafant més rellevància entre les escoles i clubs de la ciutat. També remarca que el Consell Esportiu del Tarragonès té una àrea de formació per al professorat. “No tenim un INEF a Tarragona, però tenim unes altres branques i el Consell Esportiu és una on a través d'un conveni amb el departament d’ensenyament fem cursos de formació pel professorat amb el reconeixement a nivell d’ensenyament. Aquesta és una de les nostres àrees que prioritzem”, comenta Estefania Serrano.

El Consell també porta anys treballant amb la inclusió social amb programes per a persones amb discapacitat física on porten a fer unes jornades dins les escoles. Per últim, Serrano ha recordat la setmana de la dona, cinc dies en els quals organitzen tot tipus d’activitats esportives per a que totes les dones tinguin, com a mínim, un dia per a gaudir de l’esport.