EstiURV i Summer Lab, dues propostes científiques per a joves de 1r d’ESO a 1r de Batxillerat

Publicat dilluns 27 de Maig de 2019 18:17
  • Tarragona Ràdio
  • URV
  • Tarragona

La URV impulsa dues iniciatives per fomentar l’interès dels joves per la ciència al mes de juliol. D’una banda s’ha convocat una nova edició el programa EstiURV, adreçat a alumnes de quart d’ESO i de primer de batxillerat. D’altra banda, la universitat també organitza l’URV Summer Lab, amb el mateix objectiu però per estudiants de primer a tercer d’ESO.

A l’EstiURV, els joves que enguany acabin el darrer curs d’ESO o el primer curs de batxillerat poden dedicar una setmana de les seves vacances d’estiu a participar dels tallers científics que la URV organitza amb l’objectiu de fomentar el seu interès per la ciència i despertar vocacions. Fins al 30 de juny es poden inscriure en alguna de les nou propostes científiques que es duran a terme les setmanes del 8 al 12 i del 15 al 29 de juliol als laboratoris i a les aules de la Universitat.

D’altra banda i amb aquest mateix objectiu, però adreçat a joves de 1r a 3r d’ESO, s’organitza l’URV Summer Lab. Els joves podran tenir un primer contacte amb el món universitari alhora que s’endinsen en els coneixements i disciplines científiques. Les jornades es duran a terme del 1 al 26 de juliol, dividit en quatre setmanes en horari de 9h a 13:30h i els tallers es faran al campus Sescelades. Les inscripcions es poden fer per setmanes. També s’ofereix servei d’acollida matinal i servei de menjador al migdia. Les preinscripcions estaran obertes dins el 13 de juny.